Uitvaartonderneming Duijf
 
 0478-571442  Oirlo - Venray 

Keurmerk klik hier


 
     

 Team Duijf

Dré Duijf uitvaartondernemer & uitvaartverzorger

In het bedrijfsleven heb ik ervaring opgedaan als coördinator. Samen met mijn vrouw heb ik gedurende vele jaren de avondwakes verzorgd en begeleid in Oirlo. Van dichtbij hebben we meerdere malen ervaren hoe het is om afscheid te nemen van een dierbare. Daarom is persoonlijke benadering heel belangrijk, professionaliteit en kwaliteit. Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen van je geliefde dierbare.


Els Duijf-Jacobs uitvaartondernemer 

Ik ben reeds vele jaren werkzaam binnen de gezondheidszorg.  Momenteel werk ik parttime als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk. Mijn man en ik hebben samen de opleiding voor de uitvaartbranche gevolgd bij Docendo. Samen met ons team willen wij bij elk afscheid de kwaliteit blijven waarborgen.  Dit doen we door zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in te zetten, zowel op de dagen vóór als tijdens het afscheid. Elke medewerker voelt zich verantwoordelijk voor en betrokken bij u en uw nabestaanden. Hierdoor zijn we flexibel en staan we open voor uw ideeën.  Het is immers het afscheid van een dierbare! Wij                                              weten zeker dat we met onze eigen ervaringen, ook beroepsmatig, u goed van dienst kunnen zijn.


Glenn van Kreij assistent uitvaartondernemer & uitvaartverzorger 

De passie voor de uitvaartbranche werd geboren op mijn 8e levensjaar toen mijn opa stierf. Veel van die herinneringen zoals de rouwauto, mensen in chique zwarte pakken met aparte hoeden en een kist vol met bloemen op een rijdende baar, bleven mij dan ook sterk bij. Op 17 jarige leeftijd ben ik gaan werken bij een crematorium- uitvaartcentrum, daar heb ik veel kennis en vaardigheden mogen opdoen. Nu werk ik voor Uitvaartonderneming Duijf, hier kan ik met veel liefde en overgave mijn passie uitvoeren, nabestaanden begeleiden om het afscheid van hun dierbare zo waardevol mogelijk te laten zijn. Dat is immers de eerste stap      tot rouwverwerking. En daar doe ik 't voor!

Anja Ploum
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij uitvaartonderneming Duijf.

Het geeft mij een voldaan gevoel dit werk te mogen doen, en het afscheid van een dierbare voor de nabestaande zo mooi mogelijk te maken.
Je kunt het tenslotte maar een keer doen.

Joop Nabuurs

Als bloemist maak ik al jaren rouwbloemwerk. Hierin kan ik mijn gevoel voor de overledene en nabestaanden mooi in uiten. Ik vind het fijn dat ik op alle fronten wensen mag vervullen voor de mensen die overleden zijn maar ook voor de nabestaanden. Steeds hoop ik dat het vooral een mooi waardevol afscheid van een dierbare mag zijn! 

Tiny van de Laar-Jacobs 

Ik ben sinds november 2009 werkzaam bij Uitvaartonderneming Duijf. Wat mij hiertoe bewogen heeft dit werk te gaan doen? Uit eigen ervaring in nabije omgeving, wetend dat het fijn en prettig is als anderen je begrijpen, je steunen en begeleiden in het afscheid nemen van een dierbare. Hier een bijdrage aan te kunnen leveren, dat brengt dankbaarheid en dat geeft mij voldoening. Graag sta ik voor u klaar met een luisterend oor, steun, begrip en respect voor de overledene en naasten. Naast de uitvaartzorg ben ik ook werkzaam bij Zorgresidentie Smakt als gastvrouw. De combinatie van deze 2 werkvlakken is erg prettig en goed te combineren.

Coby Alaerds

Hoe ik bij de uitvaartonderneming terecht ben gekomen? Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen in een verzorgingstehuis, mensen helpen was iets wat me toen al aansprak. Toen mijn opa overleed heb ik mee mogen helpen met het verzorgen. Dit sprak me toen zo erg aan, dat ik Els en Dré heb gevraagd om vaker te mogen helpen. Nu ik eenmaal dit werk doe zou ik mij geen mooiere, zorgzame baan kunnen voorstellen. Het geeft mij een goed gevoel om voor de nabestaanden een mooi afscheid van hun dierbare te verzorgen.

Anja Gommans

Sinds mei 2013 ben ik werkzaam voor Uitvaartonderneming Duijf. Het geeft mij veel voldoening dit werk te mogen doen. Het afscheid van een dierbare zo mooi mogelijk te maken staat bij ons voorop en dat spreekt mij erg aan.

Tevens sluit dit werk goed aan bij mijn werk wat ik deed als vrijwilligster in de directe zorg bij Hospice Zenit.

UA-98426441-1