0478-571442


Duijf & van Kreij
     Uitvaarten
       

Een voorgesprek is om inzicht te krijgen, rust te creĆ«ren, financiĆ«le voorbereiding, kennismaking en wensen rondom uw afscheid kenbaar te maken aan uw naasten. 

Een gesprek waarin we de wensen rondom het afscheid en de invulling van de uitvaart op papier zetten. Daarnaast noteren we de persoonsgegevens. Wij informeren en adviseren  u over alle mogelijkheden rondom afscheid. We nemen een kijkje in uw uitvaartpolis (uitvaartverzekering), mocht u niet voldoende verzekerd zijn kijken we samen naar de beste oplossing. Wij verzorgen ook uitvaarten voor verzekerden van alle verzekeringsmaatschappijen. Na afloop van het voorgesprek krijgt u van ons een mapje met de besproken gegevens en een conceptnota met uitleg. Een voorgesprek houdt niet in dat u vast zit aan de dienstverlening van Uitvaartonderneming Duijf.

Het voorgesprek is voor iedereen: jong - oud - ziekte - gezond..... uiteindelijk zijn de nabestaanden die de uitvaart in uitvoering moeten brengen. Voor diegene die deze moeilijke taak op zich mogen nemen is het fijn als er een draaiboek is naar uw wens voor het afscheid en de uitvaart.
UA-98426441-1